Nieuwe plaatscoördinator

Nieuwe plaatscoördinator Vanaf 1 september 2018 is Reina Holtrop gestart als plaatscoördinator en helpdeskmedewerker voor HiP Soest. Zij stelt zich hieronder aan je voor.

Even voorstellen
Mijn naam is Reina Holtrop. Sinds 1 september 2018 ben ik plaatscoördinator van HiP Soest. Een aantal jaar geleden heb ik na een studie de overstap gemaakt naar de zorg. Op dit moment werk ik als ambulant begeleider bij mensen thuis. Na een presentatie in de kerk heb ik mij als hulpbieder aangemeld bij HiP. Mijn ervaring in de zorg en het mooie werk van HiP heeft mij doen besluiten om plaatscoördinator van Soest te worden.

Tot op heden heb ik mij het meest bezig gehouden met helpdeskactiviteiten. Hier heb je het eerste contact met de hulpvrager. Met name het efficiënt kunnen werken vindt ik fijn. Als een hulpvrager om hulp vraagt en uitlegt waarom het zelf niet lukt om dit op te lossen, is het fijn om direct in actie te kunnen komen. Je hoort de zucht van verlichting als ik kan zeggen dat er vrijwilligers zijn die ik ga benaderen voor hun hulpvraag.

Vrijwilligers die zich hebben aangemeld om te voorzien in de nood. Dit kan praktisch zijn, maar ook een vraag om langs te komen en samen iets te doen vanwege eenzaamheid. Er is veel nood, maar als je er samen iets aan doet, geeft dat mij enorm veel voldoening. Het voelt goed om een radertje in het geheel te mogen zijn. Mijn wens is dat nog veel meer mensen zich als hulpbieder gaan aanmelden. Tevens zou ik graag versterking willen bij de Helpdesk. Zodat we met elkaar nog veel meer hulpbieders aan hulpvragers kunnen verbinden.

Mocht je, nadat je dit hebt gelezen, denken dat is iets voor mij bekijk dan de vacature voor helpdeskmedewerker.

05-03-2019