Openstaande hulpvragen

Werkzaamheden

Afstand

Totaal 4 items in de Openstaande hulpvragen

 • Soest

  Voedselpakket thuisbezorgen

  Soest

  Pakket voedselbank thuisbrengen.  Mevrouw heeft hoge leeftijd en bezoekt tevens iedere dag haar man in het verpleeghuis. Deze hulp is erg welkom. Ze leeft op een minimaal budget
  1 Vrijwilliger nodig
  Lees meer
 • Soest

  Hulp bij instellen van camera

  Soest

  Mevrouw heeft eerder hulp gehad bij het instellen van een camera.  Na een val/stoten lijkt de camera ontregelt. Graag zou ze hulp krijgen om deze camera opnieuw in te stellen zodat ze deze weer kan gebruiken. 
  1 Vrijwilliger nodig
  Lees meer
 • Soest

  Buitenlamp ophangen

  Soest

  Mevrouw heeft een buitenlamp, ze geeft aan dat er  ook een aansluiting is voor deze lamp maar ze kan de lamp zelf niet installeren. Wie kan deze mevrouw helpen bij het ophangen van de buitenlamp? Mevrouw is eind september een weekje weg. Dus graag voor 26 september of na 3 oktober.
  1 Vrijwilliger nodig
  Lees meer
 • Soest

  Voedselpakket bezorgen in Soesterberg

  Soest

  Voedselpakket van de voedselbank thuis bezorgen in Soesterberg. Meneer is afhankelijk van deze hulp. Meneer heeft slechte rug voor het dragen van de tassen. Er zijn te weinig financien om naar Soest te komen met OV.  Wij hebben tijdelijk iemand gevonden.  Wij zijn op zoek naar iemand die dit voor een paar maanden op zich wil nemen. Je mag starten op de dinsdag van je keuze.  
  1 Vrijwilliger nodig
  Lees meer